Familjerådgivning i Stockholm

Vår mottagning har samarbetsavtal gällande familjerådgivning med flera kommuner i området runt Stockholm.

Avgiften för varje besök är mellan 300 – 520 kr per 90 minuter, beroende på vilken kommun ni bor i. Avgiften debiteras i samband med samtalet, vi använder kortbetalning. Återbud debiteras lite olika beroende på kommun. För att läsa mer om avgifter, återbud och hur ni går tillväga för att boka en tid klicka på respektive kommun i listan nedan.

Det går bra att ringa oss direkt på telefon 08-640 88 95 eller e-posta oss till: info@parradgivarna.com

Godkända leverantörer av familjerådgivning i Stockholm

Parrådgivarna är godkända som leverantörer för familjerådgivning och ingår i Stockholms kommun Nacka kommun, Lidingö kommun, Täby kommun, Danderyd kommun, Ekerö kommun, Järfälla kommun och Österåkers kommuns kundval för familjerådgivning.

Ni som är mantalsskrivna i någon av dessa kommuner kan söka familjerådgivning hos Parrådgivarna till ett reducerat arvode. Besökare betalar själv mellan 300 – 520 kronor per par och per besök hos familjerådgivaren. Familjerådgivningen omfattas av starka krav på sekretess. På Respektive kommuns hemsida kan du läsa vidare om villkoren.

För er som har behov kan vi även erbjuda familjerådgivning på engelska eller tillsammans med tolk på annat språk.

Välkommen att ringa oss vardagar mellan 8.00-18.00. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag. Telefonsvarare finns dygnet runt.