Familjerådgivning i Stockholms kommun

Parrådgivarnas Familjerådgivning i Stockholm Kommun

Bor ni i Stockholms kommun kan ni boka tid för familjerådgivning hos oss genom att antingen ringa 08-640 88 95 eller e-posta:info@parradgivarna.com.

Samtalen är 90 minuter och kostar 450 kr per besök. Antal samtal är max 5 med möjlighet till fler samtal vid särskilda behov. Kostnaden för återbud debiteras om ni inte kontaktar oss dagen innan bokad tid före kl 9.00.

Vi är fem medarbetare på vår mottagning, samtliga är leg. psykoterapeuter med olika grundutbildningar såsom psykolog, socionom och beteendevetare.

Ni kan läsa mer om villkoren för familjerådgivning på Stockholm kommuns hemsida.

Familjerådgivning på Södermalm i Stockholm

Mottagningen är särskilt inriktad mot familjerådgivning och vi befinner oss i lokaler centralt på Södermalm. Vi har utöver arbete med familjerådgivning en bred kompetens med lång erfarenhet av arbete med psykoterapi, psykosocial problematik, våld, hot om våld och övergrepp inom familj och på arbetsplats, kris och trauma, missbruk, ätstörning, hbt frågor, diagnostik och utvecklingsbedömningar för såväl barn, unga vuxna och vuxna.

Samtliga inom verksamheten är legitimerade psykoterapeuter med olika grundutbildning såsom psykolog, socionom, beteendevetare samt vidareutbildning till bland annat certifierad EMDR-terapeut.

Vi ger även rådgivning på engelska och med tolk på annat språk. Vi erbjuder kvällstider och även akuta tider.

Välkommen att ringa oss vardagar mellan 8.00-18.00. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag. Telefonsvarare finns dygnet runt.