Familjerådgivning i Stockholms kommun

Bor ni i Stockholms kommun kan ni boka tid för familjerådgivning hos oss genom att antingen ringa 08 – 502 75 424 eller e-posta:info@parradgivarna.com.

Samtalen är 90 minuter och kostar 450 kr per besök. Antal samtal är max 5 med möjlighet till fler samtal vid särskilda behov. Kostnaden för återbud debiteras om ni inte kontaktar oss dagen innan bokad tid före kl 9.00.

Vi är sex medarbetare på vår mottagning. Samtliga är leg. psykoterapeuter med olika grundutbildningar leg. psykolog, socionom och beteendevetare.

Ni kan läsa mer om villkoren för familjerådgivning på Stockholm kommuns hemsida.

Familjerådgivning på Södermalm i Stockholm

Mottagningen är särskilt inriktad mot familjerådgivning. Vi befinner oss i lokaler centralt på Södermalm. Vi har utöver arbete med familjerådgivning en bred kompetens med lång erfarenhet av arbete med psykoterapi, psykosocial problematik, våld, hot om våld och övergrepp inom familj och på arbetsplats, kris och trauma, missbruk, ätstörning, hbt frågor, diagnostik och utvecklingsbedömningar för såväl barn, unga vuxna och vuxna.

Hör av dig till oss!

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av någon av de tjänster vi erbjuder. Ring oss på 08 - 502 75 424 eller skriv i kontaktformuläret nedan: